Najbližšie domáce zápasy:

sobota 27.4.2024

1.dorastenecká liga: ŠŠK Prešov - Drábova Košice (10,30/12,15 hod.)

nedeľa 28.4.2024

1.liga žien: ŠŠK Prešov - HK Junior Močenok (14,00 hod.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



logo-szh

KVALITNEJŠIE PRENOSY V SPOLUPRÁCI S NIKÉ HUSTE.TV – POSTUP REGISTRÁCIE

naspäť

16.02.2021 11:18       1060x

KVALITNEJŠIE PRENOSY V SPOLUPRÁCI S NIKÉ  HUSTE.TV – POSTUP REGISTRÁCIE

Priame prenosy zo všetkých duelov Niké Handball Extraligy i domácich stretnutí MOL ligy

Partnerská spolupráca Slovenského zväzu hádzanej s Niké a Huste.tv prinesie výrazný posun v oblasti sledovania zápasov. Všetky budú streamované a vyrábať sa budú technicky kvalitnejšie priame prenosy vrátane komentára a s použitím troch kamier. Online streamy pôjdu od 6. 2. 2021) len na platforme Niké, pričom bude potrebné sa zaregistrovať na https://www.nike.sk. Fanúšikovia môžu súboje sledovať úplne zadarmo. Táto služba navyše zahrnie aj časť stretnutí slovensko-českej MOL ligy žien, v ponuke budú streamy z duelov odohraných na území Slovenska. Po skončení stretnutí budú záznamy k dispozícii na oficiálnom youtubovom kanáli SZH.

Postup registrácie:

  1. zadať do prehliadavača stránku https://www.nike.sk
  2. vpravo hore kliknúť „registrácia“
  3. vyplniť údaje nutné pre registráciu
  4. príde vám email – pre potvrdenie registrácie je nutné kliknúť na overovací link „Ďakujeme za prejavenú dôveru našej spoločnosti. Pre potvrdenie registrácie je potrebné overiť Vašu e-mailovú adresu. V priebehu nasledujúcich 24 hodín kliknite prosím na tento overovací link: https://www.nike.sk/r/………
  5. Prihlásite sa do svojho konta pomocou mena a hesla. Nie je nutné dokončiť svoju registráciu overením identity. Treba tak spraviť IBA v prípade, že chcete aj tipovať. Na pozeranie livestreamov vám stačí registrácia bez overenia identity.
  6. prekliknete sa cez Viac na TV Niké, kde si vyberiete zápas a pohodlne sledujete. Alebo priamo použite link na sledovanie NHE a MOL Ligy (livestreamy zo zápasov NHE a MOL Ligy sú zadarmo)

Zápasy NHE a MOL Ligy môžete sledovať zadarmo!

Tipuj a sleduj Niké Handball Extraligu naživo!

„Pre fanúšikov budeme pripravovať streamy zo všetkých hádzanárskych hál, ktoré budú vysielané na našej domácej web stránke. Pozornosť budeme venovať samotnej vizibilite hádzanej. Je to krásny šport, ktorý je však v ústraní a my ju chceme spopularizovať, a tak pozdvihnúť aj jej úroveň. Ďalšie plány predstavíme postupne. Hádzaná si zaslúži našu pozornosť, aj našu pomoc a urobíme všetko pre to, aby sme sa o to pričinili. Hádzanú sme sa rozhodli podporiť, pretože sme cítili úprimné nadšenie predstaviteľov Slovenského zväzu hádzanej. Vieme, že pokiaľ to robia ľudia so srdcom a nadšením, tak môže vzniknúť krásny príbeh,“ hovorí výkonný riaditeľ Niké Roman Berger.

PARTNERI