Najbližšie domáce zápasy:

nedeľa 7.4.2024

KM žiačok: ŠŠK SLŠ Prešov - Bernolákova Košice (9,30 / 10,30 hod.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



logo-szh

Peter Dávid ako hlavný tréner končí

naspäť

11.11.2020 14:08       818x

Peter Dávid ako hlavný tréner končí

Sobotňajšia prehra v Dunajskej Strede má svoju dohru. Na tohtotýždňovej správnej rade došlo k rozhodnutiu ukončenia spolupráce s hlavným trénerom Petrom Dávidom a jeho asistentom Jánom Lajčákom. Na najbližšie dva zápasy doma so Šaľou (nedeľa 15. november o 18.00 hod.) a v Prešove (sobota 21. november o 15.00 hod.) je vedením družstva poverený Jan Beňadik, ktorý je súčasne aj športovým riaditeľom klubu.

„K dnešnému dňu skončila spolupráca Iuventy Michalovce a trénerov Petra Dávida a jeho asistenta Jána Lajčáka. Vedenie klubu sa im chce touto cestou poďakovať za prácu, ktorú pre klub za obdobie svojho pôsobenia odviedli a v budúcnosti im prajeme všetko dobré.“

Peter Dávid prišiel na lavičku Iuventy v lete roka 2019. Absolvoval s ňou 28 ligových duelov, v ktorých 21-krát sa jeho tím tešil z víťazstva, raz remizoval a šesťkrát prehral. V tejto sezóne má bilanciou štyroch výhier a jednej prehry. V Slovenskom pohári absolvoval s Iuventou dva zápasy, v ktorých triumfoval a získal tak jedinú trofej s aktuálne stále najlepším slovenským tímom. S ním sa Dávid predstavil aj v pohárovej Európe, kde jeho zverenky odohrali šesť duelov s bilanciou dvoch výhier a štyroch prehier. V oboch prípadoch dostali stopku v druhom kole, či už Pohára EHF, alebo Európskej ligy a vystavil im ju zakaždým francúzsky tím, či už Nice, alebo Paris 92.

Zdroj: iuventa-zhk.sk

PARTNERI