Najbližšie domáce zápasy:

sobota 27.4.2024

1.dorastenecká liga: ŠŠK Prešov - Drábova Košice (10,30/12,15 hod.)

nedeľa 28.4.2024

1.liga žien: ŠŠK Prešov - HK Junior Močenok (14,00 hod.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



logo-szh

Iuventa opäť zalovila v prešovskom kádri, michalovský dres si oblečie kanonierka Popovcová

naspäť

27.02.2020 11:43       899x

Iuventa opäť zalovila v prešovskom kádri, michalovský dres si oblečie kanonierka Popovcová

Úradujúci slovenský hádzanársky šampión Iuventa Michalovce už myslí na nasledujúcu sezónu a zostavuje káder, do ktorého od leta pribudne aj reprezentantka SR Martina Popovcová.

 

Ešte len 19-ročná krídelníčka prežíva momentálne úspešné obdobie a jej dobré výkony neunikli ani pozornosti predstaviteľom michalovského klubu. Tí v krátkom čase uskutočnili už druhý hráčsky presun na linke ŠŠK Prešov - Iuventa. Na Zemplín nedávno zamierila aj Popovcovej prešovská spoluhráčka Lívia Klučková.

„Áno, je to pravda. Od novej sezóny budem pôsobiť v Iuvente,” potvrdila agentúre SITA svoj prestup Martina Popovcová a k zmene dresu dodala: „Z môjho pohľadu to bolo nutné riešenie, keďže prišla celkom výhodná ponuka, pri ktorej som dlho neváhala a napokon končím aj školu.”

Fanúšikovia Iuventy sa môžu tešiť na gólostroj Popovcovej, ktorá dokáže uplatniť svoje prednosti pri rýchlej hre. V ostatných štyroch vystúpeniach v MOL lige dosiahla 47 gólov vrátane 16 presných zásahov do siete Sokola Písek či 14 na šalianskej palubovke. Rekord má z jesene aktuálnej sezóny, keď proti Hlohovcu skórovala 17-krát.

 

„Dúfam, že mi to takto pôjde aj na novom pôsobisku. Predovšetkým, nech sa mi vyhýbajú zranenia a keď sa mi bude dariť tak ako v Prešove, budem len veľmi rada,” dodala Popovcová, ktorá sa s Michalovcami dohodla na dvojročnej zmluve.

 

Denník Šport, 25.2.2020

PARTNERI