Najbližšie domáce zápasy:

sobota 27.4.2024

1.dorastenecká liga: ŠŠK Prešov - Drábova Košice (10,30/12,15 hod.)

nedeľa 28.4.2024

1.liga žien: ŠŠK Prešov - HK Junior Močenok (14,00 hod.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



logo-szh

Prešovčankám nevyšiel vstup do nového roka

naspäť

05.01.2020 18:41       1067x

Prešovčankám nevyšiel vstup do nového roka

V 15. kole MOL ligy Prešovčanky neuspeli v Olomouci, kde s domácou Zorou prehrali 32:26 (18:10).

Zostava a góly

Poláková, Feščáková – Dvorščáková, Belušková, Čirčová, Vargová, Popovcová 6/2, Ratvajská 2, Šutranová 2, Ščerbáková, Holubová 1, Vencuriková 3, Klučková 9, Vagaská 3

 

Hlasy po zápase

Maroš Vikartovský – tréner

V určitých úsekoch hry, keď sme hrali disciplinovane a koncentrovane, tak sme so súperom dokázali držať krok. Akonáhle to tak nebolo, tak sme robili chyby, ktoré boli na úrovni starších žiačok. Ťažko sa doháňa osemgólové manko z prvého polčasu. Nemôže nám v budúcnosti takto súper odskočiť, pretože zmazať takýto rozdiel nás stojí veľa síl.

 

Veronika Vagaská – spojka

Myslím si, že o víťazstvo sme sa pripravili v prvom polčase, kedy sme nedokázali premeniť vyložené šance. V obrane sme nefungovali tak ako sme mali a hlavne nie tak, ako sme si povedali pred zápasom a súperkám sme nechali veľa voľného priestoru, ktorý dokázali využiť vo svoj prospech. V druhom polčase sme sa však vzchopili, začali sme zodpovednejšie brániť, vďaka čomu sme dali góly z prvej a aj druhej vlny. Síce sme druhý polčas vyhrali v pomere 14:16, v konečnom dôsledku nám to na víťazstvo nestačilo.

 

Lívia Klučková – spojka

Mali sme slabý prvý polčas, keď nám to nešlo ani v obrane a ani v útoku. Nepomohli nám ani brankárky. Zahadzovali sme čisté šance a súperkám padlo do našej bránky takmer všetko. Druhý polčas bol úplne odlišný, niekedy som nadobudla pocit, že som na inom zápase. Dokázali sme sa tešiť z maličkostí, či už v obrane alebo v útoku. Brankárky sa nám rozchytali a v poli sme tiež zabrali. Bohužiaľ sa tak stalo až v druhom polčase a manko osem gólov sa sťahuje veľmi ťažko a stojí nás to veľmi veľa síl.

PARTNERI