Najbližšie domáce zápasy:

sobota 27.4.2024

1.dorastenecká liga: ŠŠK Prešov - Drábova Košice (10,30/12,15 hod.)

nedeľa 28.4.2024

1.liga žien: ŠŠK Prešov - HK Junior Močenok (14,00 hod.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



logo-szh

MOL liga: Hádzanárky Prešova nestačili na Zlín

naspäť

17.12.2019 14:47       1145x

MOL liga: Hádzanárky Prešova nestačili na Zlín

Prvé kolo odvetnej časti MOL ligy nedopadlo pre Prešovčanky dobre. Na domácej pôde prehrali so Zlínom trojgólovým rozdielom 27:30 (15:15).

Zostava a góly

Feščáková, Poláková – Dvorščáková, Belušková, Čírčová, Vargová 7/1, Popovcová 4/1, Ratvajská 3, Šutranová, Ščerbáková 2, Holubová, Vencuriková 5, Klučková 3, Vagaská 3

 

Hlasy po zápase

Maroš Vikartovský – tréner

Nezvládli sme závery oboch polčasov, ktoré nás stáli ďalšie dva body. Prehrali sme si to sami. Stalo sa nám to už viackrát a preto sme tam, kde sme.

 

Diana Mária Vargová – spojka

Podľa môjho názoru tento zápas nebol z našej strany až taký zlý. Celý zápas sme sa so súperom ťahali, ale zlyhávali sme na zbytočných chybách v prelomových minútach zápasu. Bojovali sme o každú loptu, no v závere sa nám nepodarilo nepodarilo dotiahnuť zápas do víťazného konca. Myslím si, že súper nebol lepší, ale zápas sme si prehrali vlastnými chybami.

 

Viktória Vencuriková – spojka

Ťažko sa hľadajú slová po takom zápase, kde chýbal už len krôčik ku víťazstvu, ale znova nás postihli naše hluché minúty v závere zápasu. Zápas bol bojovný, každý divák si prišiel na svoje. Súper viac bránil našu najlepšiu strelkyňu Popovcovú. Samozrejme nie je to o jednotlivcoch, ale trochu sme to pocítili. Podľa mňa sme predviedli dobrú, bojovnú hádzanú, ale zlomil nás fakt, že sme chceli za krátky čas vyhrať zápas a začali sme robiť chyby, ktoré nás obrali o lepší výsledok.

 

PARTNERI