Najbližšie domáce zápasy:

sobota 27.4.2024

1.dorastenecká liga: ŠŠK Prešov - Drábova Košice (10,30/12,15 hod.)

nedeľa 28.4.2024

1.liga žien: ŠŠK Prešov - HK Junior Močenok (14,00 hod.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



logo-szh

Prešovčankám v Dunajskej Strede nestačil ani dobrý finiš

naspäť

02.12.2019 16:36       893x

Prešovčankám v Dunajskej Strede nestačil ani dobrý finiš

REŠOV. Hádzanárky ŠŠK Prešov v 12. kole MOL ligy na pôde nováčika súťaže MŠK/HC DAC Dunajská Streda dobre finišovali, napokon ale vyšli bodovo naprázdno po prehre 28:29.

Klučková zavelila, Popovcová zahodila

Tréner hosťujúceho družstva Maroš Vikartovský mal na zápas v Dunajskej Strede k dispozícii z rôznych dôvodov len desať hráčok do poľa.

Začiatok im vôbec nevyšiel. Po desiatich minútach prehrávali 2:7.

Avšak o desať ďalších sa Prešovčanky pozviechali a priebežné skóre zrovnali na 8:8. Ďalší priebeh bol až do polčasu vyrovnaný.

Po zmene strán však prišli ďalšie slabšie chvíle hosťujúceho tímu a domáce im odskočili dvakrát na rozdiel šiestich gólov.

Keď ale inak s ôsmimi gólmi najlepšia strelkyňa Prešova, slovenská reprezentantka Martina Popovcová vo výhodnej streleckej pozícii neuspela, oba body aj s patričnou dávkou šťastia ostali doma.

Nezachytili začiatky polčasov

„Doplatili sme na nepodarené úvody oboch polčasov. Naše družstvo dokázalo manko zmazať, respektíve po zmene strán výrazne znížiť, lenže to nás stálo príliš veľa síl,“ tvrdil prezident ŠŠK Prešov Peter Šutran.

„Nováčika sme výrazným vlastným pričinením posadili na koňa. Záver sme však zdramatizovali a aspoň bod mali na dosah. Škoda, že Popovcová sama na bránkovisku súpera náskok v posledných sekundách nepremenila, a tak sme o jediný gól dosť nešťastne prehrali.“

„Nesmieme si dovoliť nejaké zaváhanie. Zranenia hráčok nás ale stále prenasledujú a v podstate sme doteraz ani raz v tejto sezóne nehrali v kompletnom zložení. Napriek tomu verím, že po čase výhodu domáceho prostredia i s podporou fanúšikov zúročíme a na naše konto pribudnú ďalšie body.“

 

Korzár, Ján Leško



 

PARTNERI