Najbližšie domáce zápasy:

sobota 27.4.2024

1.dorastenecká liga: ŠŠK Prešov - Drábova Košice (10,30/12,15 hod.)

nedeľa 28.4.2024

1.liga žien: ŠŠK Prešov - HK Junior Močenok (14,00 hod.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



logo-szh

4.kolo MOL ligy Prešov - Michalovce

naspäť

18.09.2019 17:07       1198x

4.kolo MOL ligy Prešov - Michalovce

Štvrté kolo MOL ligy sa bude niesť vo východniarskom duchu a v ňom naše Prešovčanky privítajú favorizované dievčatá z Iuventy Michalovce. Tréner hostí Peter Dávid priniesol do Michaloviec nový vietor a v A družstve žien dostávajú viac priestoru mladšie hráčky. Ženy zo Zemplína sa budú určite spoliehať na silnú brankársku dvojicu Jablonská s Kordowieckou, ďalej na výborný spojkový rad v zložení Wollingerová, Kompaniecová a talentovaná Bajčiová. Veľmi silným postom je aj pivot, kde v základnej zoatave pravidelne nastupuje reprezentantka Trúnková.

Rady Iuventy pred sezónou opustili Habánková (Kišvárda), Mugoša nahradila v Podravke Máriu Holešovú a Truhubová-Fiľková ukončila aktívnu kariéru.

Posilami Michalovčaniek sa stali krídelníčky Marija Radović s Jelenou Trifunovič z Čiernej hory a brankárka Weronika Kordowiecka z Poľska.

 

Na záver pripomíname, že zápas 4.kola MOL ligy ŠŠK Prešov - Iuventa Michalovce sa odohrá v piatok 20.septembra 2019 o 17,30 hod. na tradičnom mieste v športovej hale HA na Baštovej ulici.

 

FOTO: Družstvo žien Iuventa Michalovce

PARTNERI