Najbližšie domáce zápasy:

nedeľa 7.4.2024

KM žiačok: ŠŠK SLŠ Prešov - Bernolákova Košice (9,30 / 10,30 hod.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



logo-szh

Po slabom výkone ďalšia prehra Prešova

naspäť

08.09.2019 20:32       1263x

Po slabom výkone ďalšia prehra Prešova

Hádzanárky ŠŠK Prešov nezvládli ani druhý zápas nového ročníka MOL ligy a prehrali s Olomoucom 23:30 (11:16).

Skóre otvorili naše dievčatá, keď hneď v prvej minúte si na svoje konto pripísala gól Martina Popovcová, na čo hneď reagovala jej spoluhráčka z reprezentácie a v tomto zápase hráčka súpera Patrnčiaková a vyrovnala stav stretnutia na 1:1. Gólmi Ratvajskej a Popovcovej sa Prešovčanky dostali do vedenia a na časomiere svietil stav 3:1. Po chybách, nepremenených 100% šanciach a po následnom vylúčení Klučkovej, súper vyrovnal na 3:3. Po dvoch góloch Patrnčiakovej sa Olomouc dostal do vedenia 3:5. V 13. minúte Ratvajská vyrovnala na 7:7. Domáce sa však do vedenia nedostali a rozdiel začal narastať. Prvý polčas sa skončil pomerom 11:16 pre Olomouc.

Druhý polčas rozohrávali hráčky Olomouca a hneď v prvom útoku sa im podarilo skórovať Fryčákovou, ktorá zvýšila stav na 11:17. Šesťgólový rozdiel svietil na tabuli do 42. minúty, Keď skórovala Ščerbáková a znížila na 16:21. V 51. minúte po góle Popovcovej bol stav 20:23. Hluchá pasáž Prešovčaniek znamenala súperov odskok na 20:28. Olomouc si svoj náskok už postrážil, keď skóre stretnutia na 23:30 uzavrela domáca Vargová.

 

Hlasy po zápase:

Maroš Vikartovský – tréner

Mali sme slabú obranu, slabší prechod do druhej vlny a najslabší útok na postavenú obranu. Výkon sa mi hodnotí veľmi ťažko, pretože sme v zápase zlyhali na všetkých postoch. Nedivil by som sa, ak by diváci chceli vrátiť vstupné...

Tatiana Šutranová – spojka

Prvých pár minút zápasu sme hrali dobre a potom sme stratili koncentráciu. Hrali sme slabo v obrane, neboli sme dôrazné a tým sme vôbec nepomohli našim brankárkam. V útočnej fáze sme často zakončovali z nepripravených pozícií. Bohužiaľ sme často zahodili vyložené šance, čím sme samé seba dostávali pod väčší tlak, z ktorého sme sa počas celého zápasu nedokázali vymaniť. Zápas proti Olomoucu nám nevyšiel v žiadnom smere a budeme sa to snažiť odčiniť v nasledujúcom zápase vo Veselí n/M.

Zostava a góly Prešova

Feščáková, Poláková – Vagaská 1, Belušková, Čirčová, Holubová, Klučková 4, Petrovská, Popovcová 5, Ratvajská 4, Ščerbáková 3, Šutranová 3, Vargová 2, Vencuriková 1, Vraňuchová.

PARTNERI